Moderni rekrytointi- ja henkilöstöpalvelu

Sumpli muuttaa rekrytoinnin pelikentän yhdistämällä tekijöitä ja yrityksiä mobiilissa. Löydä tuhansien aktiivisten työnhakijoiden joukosta tekijät täysipäiväisiin töihin tai lyhytaikaisiin on-demand vuoroihin jopa minuuteissa. Välitämme osaajia mm. ravintola-, matkailu-, kaupan-, siivous-, hoiva- ja rakennusalan töihin.

Myynti 040 168 7758

Työilmoitukset

Ilmoita ja hallinnoi työilmoitukset ilmaiseksi

Sumpli-sovelluksella hallinnoit työhakemukset ja lisäät työilmoitukset ilmaiseksi käyttäen web- tai mobiilisovellusta. Jatkuvalla ja aktiivisella haulla saat yrityksestänne kiinnostuneista työnhakijoista seuraajia. Heistä voit jatkossa helposti sumplata työntekijöitä akuuteille keikoille, kokoaikaisiin työtehtäviin, tai vuokrahenkilöstöksi.

Sumplin kautta tavoitat yli 6000 työnhakijaa Suomessa!

Lisää työpaikka

 

On-demand

Kiireapua ruuhkapiikkeihin nopeallakin aikataululla

Alenna stressitasoja ruuhka-aikoina tilaamalla vuokratyöntekijät vaikka samana päivänä. Valitse tehtävään sopivimmat työntekijät ja jätä kaikki lakisääteiset velvoitteet meidän hoidettavaksi. Sumplia käyttämällä vältyt ylimääräisiltä kuukausimaksuilta, minimitilauksilta ja sopimuslukoilta.

Sumplissa työntekijät saavat palkkansa aina heti päivän päätteeksi viikonpäivästä riippumatta.

Varaa työntekijät alkaen 24 €/h. Ei muita kuluja.

Lue lisää

 

Henkilöstövuokraus

Lisätyövoimaa projekteihin ja lyhytaikaisiin töihin

Henkilöstönvuokrausta ilman sopimusviidakkoa? Tarjoamme personoituja henkilöstönvuokrausratkaisuja projekteihin ja lyhytaikaisiin työsuhteisiin. Henkilöstövuokraus on täyspäiväistä palkkausta joustavampi, käytännöllisempi ja kustannustehokkaampi vaihtoehto. Toisinaan se toimii myös hyvänä kokeiluna vakituisten työntekijöiden löytämiseen.

Jätä yhteydenottopyyntö myyntiimme niin kerromme lisää.

Tilaa tekijät

 

Headhunting

Etsimme talentit puolestasi

Kerro meille tarpeistasi niin hoidamme rekrytointiprosessin alusta loppuun puolestasi. Laskutamme ainoastaan toteutuneesta palkkauksesta.

Pyydä tarjous

Tervetuloa mukaan työelämän vallankumoukseen!

Rekisteröi yrityksesi ja aloita rekrytointi Sumplissa maksutta.
Henkilökuntamme vastaa mielellään kysymyksiinne ja neuvoo aloituksessa.

Myynti


Christoffer Lassenius
Key Account Manager
040 168 7758
moc.i1532331466lpmus1532331466@effo1532331466t1532331466