Löydämme työlle tekijät

Oli kyseessä rekrytointi tai yksittäinen keikka, automaatiomme löytää sopivimmat tekijät jopa minuuteissa.

Kokeile maksutta

Rekrytointisovellus, joka löytää oikeat osaajat.

Sumpli on rekrytointisovellus mobiilissa. Se löytyy jo yli 30.000 suomalaisen työntekijän taskusta. Automaatiomme löytää sopivimmat työnhakijaprofiilit. Käsittelet kaikki hakemukset helposti järjestelmässämme tai mobiilissa ilman cv liitteitä tai lomakkeita.

Aloita maksuton kokeilujakso jo tänään.

Älä maksa turhaa työnvälityksestä.

Sumpli sovellus etsii sinulle sopivimmat ja vapaat työntekijät, freelancerit sekä keikkatyöntekijät. Me hoidamme sopimukset, tuntikirjanpidon ja palkanmaksu tehokkaalla automaatiollamme. Sinun tulee vain hyväksyä uudet työnhakijat sovelluksen kautta. Perimme kiinteän palvelumaksun ainoastaan toteutuneesta palkanmaksusta ja tuntitöistä.

Älykäs sovellus ulkoistetun työvoiman hallintaan.

Hallitse freelancerit, keikkatyöntekijät ja tuntityöt Sumpli sovelluksella. Unohda SMS ja tehoton soittelu. Rakenna omat tiimit ja poolit. Valitse suosikit ja kokeile uudet tekijät. Välitä työohjeet ja kommunikaatio mobiilissa. Muodosta älykkäät säännöt. Hallitse tuntityöraportointi, checkinit ja hälytykset. Mahdollisuus integroida Sumpli Work API:lla myös muihin sovelluksiin.

Kerromme mielellämme lisää sovelluksen mahdollisuuksista ja ominaisuuksista.

Etsitkö tekijöitä? Oletko kiinnostunut sovellusratkaisustamme? Autamme mielellämme.

Parhaan käsityksen ja kokemuksen sovelluksesta ja sen mahdollisuuksista saat nopealla etäpuhelulla kanssamme. Voit myös kokeilla sovellusta maksutta.

Ota yhteyttä