Rekrytointi

Tehosta rekrytointi Sumpli sovelluksella.

Joustavammat työmahdollisuudet, keikkatyö ja nopeat työsuhteet ovat ongelma monelle työnantajalle. Samalla kun digitalisaatio luo haasteita, se luo myös uusia mahdollisuuksia. Sumpli on modernille työnantajalle ja liikkuville osaajille suunniteltu palvelu. Sumplin matchmaking saattaa yhteen oikeat tekijät ja työt. Yritykset rekrytoivat jatkuvalla haulla ja käsittelevät hakemukset nopeasti mobiilissa tiimin kesken. Älykkäiden profiilien ansiosta yritys näkee nopeasti hakijan tiedot ja minkälaisesta työstä hän on kiinnostunut ilman CV liitteiden läpikäyntiä.

Jo yli 20.000 aktiivista työnhakijaa Suomesta.

Pyydä tarjous ja esittely moc.i1544669957lpmus1544669957@sela1544669957s1544669957 tai soita 040 168 7758

Sumpli sovellus

Tehosta esimiesten arkea ja käsittelette työhakemukset nopeammin. Hakijaprofiilimme sisältävät mm. profiilitiedot, videon, työhistorian ja sovelluksesta saadun palautteen. Älykkään profiilin ansiosta, työnhakijat hakevat töihin yhdellä painalluksella.

Lataa esite

Sumpli Admin App

Esimiesten oma hallintasovellus. Hallitse työhakemukset ja hakijat nyt myös mobiilissa. Uusi sovellus on käytössä jo useilla sadoilla esimiehillä. Tuemme iOS ja Android (6.0+) laitteita.

 

Räätälöity rekrytointi

Jos et halua Sumpli sovellusta käyttöösi, anna meille toimeksianto! Maksat vain onnistuneesta rekrytoinnista. Haastattelemme satoja osaajia joka kuukausi ja tavoitamme yli 20.000 tekijäprofiilia Suomesta.

Aloita rekrytointi

On-demand

On-demand, tilaa tekijät tarpeen mukaan.

Sovelluksellamme tilaat ammattilaiset yksittäiseen avoimeen vuoroon, tapahtumaan tai projektiin. Suuri osa käyttäjistämme etsivät lisätöitä ja ansaintaa päivätöiden lisäksi. He keikkailevat omasta tahdosta tai elämäntilanteesta johtuen eivätkä välttämättä edes etsi kokoaikaista työtä. Keikkatalous on nouseva ilmiö. Yrityksille taas lisätyöntarve esiintyy sesonkina, viikonloppuisin, yllättävän sairastapauksen vuoksi, henkilöstömuutoksien tai uuden liiketoimintayksikön myötä. Sumpli sovelluksen avulla tiedotat vapaat vuorot omille tekijöille tai kaikille vapaille, työnkuvaan sopiville ammattilaisille lähistöllä. Sumplissa on jo yli 20.000 työntekijää Suomesta, jotka hakevat lisätyömahdollisuuksia.

Löydä vapaa tekijä jopa minuuteissa.

On-demand

Tilaa yksittäinen vuoro tai pidempi keikka. Valitset itse aina sopivat tekijät. Yrityskäyttäjänä voitte hoitaa palkanmaksun ilman lisäkuluja itse tai käyttää InstaSalary® toimintoa.

Oma tiimi

Ilmoita lisätyöt ja vuorot sovelluksen kautta myös omien työntekijöiden tai ulkoistettujen tiimien kesken. Push viestit ja mobiilisovellus tavoittavat omat työntekijät vapautuneesta vuorosta ensimmäiseksi. Samalla täytät lisätyön tarjoamisvelvollisuuden. Voit myös kasvattaa oman varatiimin Sumplissa.

InstaSalary®

Hoidamme kaikki keikkaan liittyvät työnantaja- ja palkanmaksukulut puolestasi. Kiinteä kertoin 1.7x palkkasumma. Ei piilokuluja. Työ maksetaan tilauksen yhteydessä luottokortilla, pankkisiirrolla tai laskulla. Näet kokonaissumman tilauksen yhteydessä. InstaSalary toimii tällä hetkellä jo usean eri työtehtävän ja työehtosopimuksen kanssa.

Digitaaliset työkalut tehostamaan työnantajan arkea.

Sumpli sovelluksen saat käyttöön koko tiimillesi kiinteään kuukausihintaan. Hinta alk. 199€/kk. Toteutamme myös räätälöinnit ja integroinnit suurille organisaatioille ja työnantajille. Autamme kaikki yritykset alkuun ja tarjoamme käyttötuen arkisin toimiston aukioloaikojen puitteissa. Tervetuloa mukaan Suomen johtavien työnantajien joukkoon!

Kysy lisää tai soita 040 168 7758

Kaipaatko demon tai lisätietoa?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Myynti

Christoffer ”Toffe” Lassenius
Key Account Manager
040 168 7758
moc.i1544669957lpmus1544669957@effo1544669957t1544669957

Kaikki yhteystiedot