Kuinka aloitan työnhaun tai keikkatyöt Sumplissa?

Sumpli on nopein ja ketterin tapa löytää töitä ja ansaita juuri sinulle sopivalla tavalla. Voit löytää sinulle sopivimmat uudet työmahdollisuudet tai hakea yksittäiseen keikkaan ilman erillisiä työhaastatteluja. Profiilisi Sumplissa on yksityinen ja näytetään työnantajille vain kun haet haluamaasi tehtävään.

1. Lataa Sumpli-sovellus.

Lataa sovellus ja aloita. Voit kirjautua sisään joko puhelinnumerolla, sähköpostilla tai Facebook tunnuksilla. Huom. valitse vain yksi kirjautumistapa.

Lataa sovellus

2. Valitse työpreferenssit

Räätälöi työilmoitukset ja omat kiinnostukset klikkaamalla kuvaketta feed näkymän oikeasta yläreunasta. Näin saat tietoa uusista, sinua kiinnostavista mahdollisuuksista.

3. Luo profiili

Lisää työkokemuksesi ja kuvaus itsestäsi. Tietosi ja profiilisi näytetään vain niille yrityksille, jonka työtehtäviin haet.

Olet nyt valmis hakemaan töitä.

4. Rekisteröi laskutustili tai verokortti

Keikkatöiden (shifts) palkanmaksuun tarvitsemme laskutustiedot tai verokortin. Sovellus neuvoo sinua puuttuvista tiedoista kun haet töihin.

5. Olet nyt valmis!

Ansaitse lisätöillä ja vuoroilla. Hae uusiin tiimeihin ja töihin sovelluksessa. Pidä push viestit päällä niin saat tiedon uusista, sinulle sopivista mahdollisuuksista.