Ohjeet työnantajalle

Kuinka rekisteröityä työnantajaksi Sumpliin?

Sumpli on nopein ja ketterin tapa löytää työntekijöitä erilaisiin tarpeisiin. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittaa avoimia työpaikkoja Sumplissa maksuttomasti, sekä hakea ja palkata tekijöitä yksittäisiin on-demand -vuoroihin kauttamme.

2. Luo työnantajaprofiili

Lisää yrityksellesi mielenkiintoa herättävä kuvaus ja valitse sopiva kansikuva. Informatiivinen ja luova yritysprofiili houkuttelee tavallista enemmän työnhakijoita. Voit tallentaa ja lisätä brändin omat kuvat erikseen osiosta Media Library.

3. Lisää avoimet työpaikat

Lisää avoimet positiot helposti Jobs-kohdasta. Tehtävät näkyvät sovelluksessa alasta kiinnostuneille käyttäjille.

 

4. Tilaa ekstrat

Yksittäiset keikat (1-14 päivää) lisäät helposti Shifts-osiosta. Tilausta tehdessä määrität työtehtävän ajankohdan, hinnan ja tunnit. Keikkojen maksua varten tarvitset luottokorttitiedot.

4. Vahvista hakijat työtehtävään

Julkaistuasi työilmoituksen käy algoritmimme etsimään sopivia tekijöitä vuoroon.

Keikoissa on mahdollista hyväksyä useampikin hakija, sillä ensimmäinen vuoron hyväksynyt tekijä valitaan vuoroon. Tekijän vahvistettua tarjouksen saat sähköposti-ilmoituksen vuoron täyttämisestä. Hyväksytyt tekijät näet myös hallintapaneelissa tai Sumpli Admin -mobiilisovelluksesta.

Kokeile Sumpli Admin -sovellusta

Voit lisätä työt ja hallita työhakemuksia myös mobiilisovelluksella. Kirjaudu sovellukseen samoilla tunnuksilla.

Google Play

Apple iOS

 

Kokeile rekrytointia maksutta Sumplissa.

Tiimimme vastaa mielellään kysymyksiin ja on valmiina auttamaan myös rekisteröinnissä tai yritysprofiilin luomisessa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai jätä viesti suoraan chattiin oikeassa alakulmassa (toimiston aukioloaikoina).

Aloita tästä!