Säästä aikaa ja henkilöstövuokraus kuluja.

Sumpli tuo tuhannet vapaat työntekijät käyttöösi. Sumpli on yhteisö, jossa ammattilaiset hakevat lisätöitä tai uusia työmahdollisuuksia. Mobiilipohjaiset työkalut tekevät prosessista erittäin nopeaa, eikä aikaa mene hukkaan turhassa odottelussa tai välikäsien kuluissa.

Tilaa palvelu edulliseen kuukausihintaan tai aloita ilmainen kokeilujakso. Ota yhteyttä myyntiin moc.i1553347282lpmus1553347282@sela1553347282s1553347282 niin pääset nopeiten alkuun.


Sumpli löytää sopivan ammattilaisen lähelläsi jopa alle tunnissa.

Sumpli sovellus etsii sopivat tekijäprofiilit läheltäsi osaamisen ja tekijöiden kalenterin perusteella. Tavoitamme tuhansia profiileja, jotka etsivät lisätöitä tai uusia työmahdollisuuksia lähelläsi. Sumpli sovellus on tarkoitettu ammattilaisille, jotka etsivät ja hakevat lisätöitä omasta tahdostaan.

Valitset itse sopivimmat tekijät. Unohda soittelu rumba.

Sumpli vahvistaa tekijän saatavuuden ja automatisoi sopimukset. Teidän tarvitsee vain valita parhain hakija kyseiseen vuoroon tai tehtävään. Hoidat koko prosessin myös mobiilisovelluksellamme.

Töitä nyt myös laskulla.

Sumplista löytyy myös maan kattavin tekijäpankki freelancereita. Voit siis lähettää töitä niin yksityisille tekijöille (palkanmaksu) tai freelancer tekijöille (y-tunnus).

Kasvava yhteisö, vahvistettu osaaminen ja luotettavat arvostelut.

Sumpli kasvaa joka päivä sadoilla uusilla tekijöillä. Kaikista kauttamme tehdyistä töistä jaetaan arvostelut ja sovelluksessa on myös monia sisäisiä luottamusmekanismeja ja palkintoja aktiivisimmille tekijöille.

Valitse kenelle työt näkyvät

Sumpli jakelee työt automaattisesti kaikille soveltuville profiileille. Voit halutessasi rajata jakelun vain omille työntekijöille tai tiimeillesi.

Tutustu lisää Sumpli Teams.

 


Tervetuloa mukaan.

Jätä meille viestiä ja kerromme lisää kuinka pääset alkuun.

Liity sähköpostilistalle