Sumpli on-demand

Lisäkädet, keikkaduunarit, ruuhka-apu. Poimi parhaat tekijät.

Perinteisen työnvälityksen lisäksi löydät kauttamme tekijät myös lyhytaikaisiin ja kertaluonteisiin on-demand -vuoroihin. Sumpli-sovelluksella hallinnoit hakemukset ja tilaat apukädet yksittäisiin vuoroihin nopeasti.

Myynti 040 168 7758

Mitä tarkoittaa on-demand?

Sumplin kautta löydät työntekijöitä yksittäisiin vuoroihin tai muutaman päivän kestäviin työsuhteisiin. On-demand vuoroilla paikkaat tilapäistä työvoimapulaa kesken ruuhkapiikin ja samalla markkinoit yritystäsi uusille työntekijöille.

 

Sinä valitset parhaat tekijät.

Sumplissa on tuhansia aktiivisia ammattilaisia, jotka etsivät vuoroja ja uusia haasteita. Sinä itse valitset kuka hakijoista haluamaasi vuoroon. Hallitset hakijat kätevästi joko webistä tai Sumpli Admin -mobiilisovelluksella.

Maksat vain tilatusta työstä.

On-demand vuoroissa työnantajan toimii Sumpli Oy. Eli sinun ei tarvitse huolehtia palkanmaksusta tai vakuutuksista. Me hoidamme kaikki työnantajan velvoitteet puolestasi. Sinun tulee vaan tilata ja valita sopivat tekijät vuoroon.

Hinta alkaen 24 €/h. Ei muita kuluja.

Sumplista saamme kiireen yllättäessä apua nopeasti.
– Laura, Helsinki

On-demand mahdollistaa meille joustavamman vuorosuunnittelun.
– Maria, Helsinki

Kaipaatko apua on-demand palvelun käyttöönotossa?

Sumplin käyttö on helppoa. Rekisteröi yrityksesi, lisää luottokortti ja aloitat on-demand vuorojen haun Sumplissa. Autamme teidät mielellämme alkuun. Kysy myös laskutussopimuksista.

Myynti


Christoffer Lassenius
Key Account Manager
040 168 7758
moc.i1532331559lpmus1532331559@effo1532331559t1532331559