Ohjeet työnantajalle

Kuinka rekisteröityä työnantajaksi Sumpliin?

Sumpli on nopein ja ketterin tapa löytää työntekijöitä erilaisiin tarpeisiin. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittaa avoimia työpaikkoja Sumplissa maksuttomasti, sekä hakea ja palkata tekijöitä yksittäisiin on-demand -vuoroihin kauttamme.

1. Rekisteröidy työnantajaksi.

Ilmoita yrityksesi nimi, oma nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, sekä yrityksesi Y-tunnus.

Rekisteröidy tästä

2. Luo työnantajaprofiili.

Lisää yrityksellesi mielenkiintoa herättävä kuvaus ja valitse sopiva kansikuva. Informatiivinen ja luova yritysprofiili houkuttelee tavallista enemmän työnhakijoita. Voit tallentaa ja lisätä brändin omat kuvat osiosta Media Library.

3. Aloita rekrytointi ja lisää keikat.

Lisää avoimet positiot helposti Jobs-kohdasta. Tehtävät näkyvät sovelluksessa tähän sopiville käyttäjille.

Yksittäiset keikat (1-14 päivää) lisäät helposti Shifts-osiosta. Tilausta tehdessä määrität työtehtävän ajankohdan, hinnan ja tunnit. Keikkojen maksua varten tarvitset lisätä luottokortin.

4. Vahvista oikeat hakijat työtehtävään.

Julkaistuasi työilmoituksen käy algoritmimme etsimään sopivia tekijöitä vuoroon.

Keikoissa on mahdollista hyväksyä useampikin hakija, sillä ensimmäinen vuoron hyväksynyt tekijä valitaan vuoroon. Tekijän vahvistettua tarjouksen saat sähköposti-ilmoituksen vuoron täyttämisestä. Hyväksytyt tekijät näet myös hallintapaneelissa tai Sumpli Admin -mobiilisovelluksesta.

Kokeile rekrytointia maksutta Sumplissa.

Rekisteröidy mukaan. Tiimimme vastaa mielellään kysymyksiin ja on valmiina auttamaan myös rekisteröinnissä tai yritysprofiilin luomisessa. Ota yhteyttä asiakaspalveluun tai voit myös jättää viestin suoraan chattiin oikeassa alakulmassa (toimiston aukioloaikoina).

Aloita tästä!