Sumplissa jo yli 20.000 työnhakijaa

marraskuu 2018

Sumpli sovelluksessa löytyy nyt jo yli 20.000 käyttäjää Suomesta! Olemme erittäin otettuja ja kiitollisia kaikille käyttäjillemme ja saamastamme palautteesta. Tarkkaile sovelluspäivityksiä puhelimessasi. Paljon uutta pian luvassa!

Toivotamme Hyvää Joulun aikaa niin käyttäjille kuin yritysasiakkaillemme 🎁

Sumpli Admin – mobiilisovellus yrityksille

syyskuu 2018

Sumpli käyttäjänä hallitset nyt vuorot ja työnhakemukset myös mobiilissa. Kirjaudu sisään sovellukseen samoilla käyttäjätunnuksilla. Sovelluksella luot työilmoitukset, hallitset hakemukset ja tilaat osaavat ammattilaiset tarpeen vaatiessa yksittäisiin vuoroihin joustavaan hintaan. Valitset itse aina työhön sopivimman hakijan helposti sovelluksen avulla. Seuraavaksi tulossa tiimityökalut mm. kommentointi oman tiimin kesken ja mahdollisuus kategorisoida hakijat.

Google Play

Apple iOS

Hetipalkka tilillesi jo samana päivänä

kesäkuu 2018

Palkanmaksua ei tarvitse keikkatöistä enää odotella viikon tai kuukauden loppuun. Voit nyt nostaa palkan jo heti työpäivän päätteeksi. Sumpli sovellus tilittää nettopalkan työntekijälle heti, päivästä ja kellonajasta riippumatta.

Tarjoamme reaaliaikaista ja avoimiin rajapintoihin perustuvaa palkanmaksualustaa. Uudet pikapalkat ovet merkitty sovelluksessa erikseen InstaSalary® tunnuksin.

Sumpli keräsi siemenrahoitusta

maaliskuu 2018

Loppuvuodesta 2017 perustettu helsinkiläinen startup Sumpli nosti suomalaisilta huippusijoittajilta, Maki Venturesilta ja Wave Venturesilta uuden rekrytointisovelluksen kehitykseen ja julkaisuun. Sumpli kehittää mobiilisovellusta jonka avulla työnhaku, rekrytointi, palkanmaksu sekä keikkatyöt hoituvat vain muutamalla napinpainalluksella yhden applikaation kautta. Yhtiö on saanut nopeasti mukaan ensimmäiseen pilottiinsa huomattavan määrän korkean tason ravintoloita ja kahviloita, sekä tekijöitä. Sumplin perustajiin lukeutuu Slush-tapahtuman ydintiimissä vuosia vaikuttanut Elias Nygren, ravintola-alan veteraani Mehdi Younes sekä pitkän linjan digisuunnittelija Nikolas Holm.