Kevyempää työtä kaikille. Sumpli aloittaa yhteistyön kevytyrittäjien kanssa.

helmikuu 2019

Sumplin päämäärä on tukea joustavaa työtä ja työntekijöiden valinnanvapautta. Tavoitteenamme on tuoda Suomen johtavat työnantajat ja freelancerit yhteen Sumpli sovelluksessa. Palvelun yksityiskohdat julkaistaan keväällä 2019 yhteistyökumppaniemme OP-Kevytyrittäjät, Eezy ja Omapaja laskutuspalveluiden kanssa. Voit siis jatkossa työskennellä Sumplin kautta myös omalla yrityksellä tai haluamasi laskutuspalvelun kautta. Kevytyrittäjyys on järkevin tapa ansaita ja myös tehdä lisätöitä päivätöiden ohessa. Yrittäjänä laskuttaessa tienaat noin 20% enemmän kuin henkilötunnuksen kautta tehtävän palkanmaksun. Yrityksille freelancerit mahdollistavat uuden joustavan mallin työllistää.

Jos et vielä ole rekisteröitynyt kevytyrittäjäksi, katso lisätietoja täältä.

Tiedote yrityksille

tammikuu 2019

Tammikuusta 2019 Sumpli Oy luopuu vuokratyövälityksestä. Sumpli on monen yrityksen rakastama palvelu, josta yritys löytää ja palkkaa lisätyövoimaa tarpeen yllättäessä kätevällä mobiilisovelluksella. Koimme kuitenkin että vuokratyöyrityksenä katteet ja kertoimet hidastavat kasvuamme ja mahdollisuuksia. Haluammekin avata sovelluksen ja teknologiamme kaikkien yritysten käyttöön. Sumpli luo säästöä yrityksille kun he voivat palkata tekijät suoraan sovelluksesta yksittäiseen vuoroon. Teknologia mahdollistaa turhien välikäsien poistamisen yhtälöstä. Lisäksi sovelluksesta löydät pian myös lisätöitä etsivät freelancerit. Toimeksiantosuhteet luovat perinteisiä työsuhteita joustavampia palkkausmalleja.

Sumpli sovellus mahdollistaa nyt myös sisäisten omien tiimien kutsuminen ja ryhmien luomisen. Kysy meiltä lisää ja ilmoittaudu mukaan. Hyvää alkavaa vuotta 2019!

Sumplissa jo yli 20.000 työnhakijaa

marraskuu 2018

Sumpli sovelluksessa löytyy nyt jo yli 20.000 käyttäjää Suomesta! Olemme erittäin otettuja ja kiitollisia kaikille käyttäjillemme ja saamastamme palautteesta. Tarkkaile sovelluspäivityksiä puhelimessasi. Paljon uutta pian luvassa!

Sumpli Admin – mobiilisovellus yrityksille

syyskuu 2018

Sumpli käyttäjänä hallitset nyt vuorot ja työnhakemukset myös mobiilissa. Kirjaudu sisään sovellukseen samoilla käyttäjätunnuksilla. Sovelluksella luot työilmoitukset, hallitset hakemukset ja tilaat osaavat ammattilaiset tarpeen vaatiessa yksittäisiin vuoroihin joustavaan hintaan. Valitset itse aina työhön sopivimman hakijan helposti sovelluksen avulla. Seuraavaksi tulossa tiimityökalut mm. kommentointi oman tiimin kesken ja mahdollisuus kategorisoida hakijat.

Google Play

Apple iOS

Sumpli keräsi siemenrahoitusta

maaliskuu 2018

Loppuvuodesta 2017 perustettu helsinkiläinen startup Sumpli nosti suomalaisilta huippusijoittajilta, Maki Venturesilta ja Wave Venturesilta uuden rekrytointisovelluksen kehitykseen ja julkaisuun. Sumpli kehittää mobiilisovellusta jonka avulla työnhaku, rekrytointi, palkanmaksu sekä keikkatyöt hoituvat vain muutamalla napinpainalluksella yhden applikaation kautta. Yhtiö on saanut nopeasti mukaan ensimmäiseen pilottiinsa huomattavan määrän korkean tason ravintoloita ja kahviloita, sekä tekijöitä. Sumplin perustajiin lukeutuu Slush-tapahtuman ydintiimissä vuosia vaikuttanut Elias Nygren, ravintola-alan veteraani Mehdi Younes sekä pitkän linjan digisuunnittelija Nikolas Holm.