logo

Careers at La Torrefazione

As a future member of the Torre Crew you will be a part of building Finland’s first third wave coffee shop concept. To succeed in our mission we are looking for passionate, inspiring, creative and enthusiastic people to join us. You are the BARISTA and the most important part of our concept.

--

La Torrefazione on vuonna 2009 perustettu kolmannen kahviaallon kahvilakonsepti. Tällä hetkellä meillä on 6 kahvilaa Helsingissä, Oulussa ja Espoossa. Kevään aikana avaamme uusimman kahvilamme Helsingin ydinkeskustaan.

Kahvi on intohimomme, kahvintekoon paneudutaan tosissaan ja jokainen työntekijä käy läpi kattavan alkukoulutuksen liittyessään joukkoomme. Kahvin lisäksi myös ruoka on isossa roolissa kahvilassamme. Arkipäivisin tarjoamme valikoiman eri aamiaisia, keittiömestarin valmistaman viikoittain vaihtuvan lounaan sekä osassa toimipisteistä myös viikonloppubrunssia. Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta, laadukkaista raaka-aineista.

Onnistuaksemme tavoitteessamme haemme intohimoisia, yrittäjähenkisiä, avoimia ja innokkaita persoonia joilla on nauru herkässä ja pilke silmäkulmassa. Henkilökunnamme on konseptimme tärkein osa.

We're hiring


Interested working here? Download Sumpli and follow for any suitable job openings for you!


Share to friends

Email Facebook LinkedIn