logo

Careers at BW-Restaurants

BW-Restaurants Oy on Tomi Björckin ja Matti Wikbergin omistama yritys, johon kuuluu tällä hetkellä viisi huippuluokan ravintolaa Helsingin keskustassa: Farang, Gaijin, Boulevard Social, Bronda sekä Levain. Toimintamme perustuu jatkuvaan uusiutumiskykyyn, korkeaan ammattitaitoon, rentoon fiilikseen ja mutkattomaan sekä huomioivaan palveluun.

Loppukesästä 2018 laitamme Helsingin ravintolakartan uusiksi, kun avaamme uuden GR21-kokonaisuuden yhteen Helsingin arvokkaimmista kiinteistöistä. Tähän Korkeavuorenkadulla sijaitsevaan arvotaloon rakennamme kevään ja kesän aikana ruokaravintolan, jonka yhteyteen tulevat baari ja deli, sekä kruunuksi erillinen cocktail-baari. Asiakkaita palvellaan viikon jokaisena päivänä, aikaisesta aamusta iltaan saakka. Kiinteistö on hengästyttävän kaunis ja luo upeat puitteet uudelle konseptille, joka perustuu autenttisiin ja korkeatasoisiin tuotteisiin, moderniin otteeseen sekä elämykselliseen palveluun.
GR21-kokonaisuus tulee tarjoamaan mielenkiintoisia ja haastavia työmahdollisuuksia ravintola-alan osaajille.

Mitä tämä työpaikka tarjoaa sinulle:

• Upean ruoka- ja juomatuotteen, josta voit olla ylpeä
• Rennon työyhteisön, jossa työtä tehdään ilolla ja intohimolla
• Ainutkertaisen kokemuksen olla mukana avaamassa uutta ravintolaa
• Laadukkaat puitteet tehdä töitä ainulaatuisessa arvokiinteistössä

Miksi meille kannattaa tulla töihin:

• Haluamme olla työntekijöillemme paras työpaikka. Teemme työtä intohimolla ja pilke silmäkulmassa. Ilmapiirimme on avoin ja kannustava.
• Menestyksemme perustuu vahvasti yksilöiden kehittymiseen. Meillä pääset kasvamaan turvallisessa ympäristössä ja oikean ajan tullen kokeilemaan siipiäsi vaativimmissa tehtävissä.
• Kun yhdessä teemme parasta työtä ja tulosta, voimme tarjota työlle jatkuvuutta ja luotettavuutta. Meitä yhdistää intohimo, asiakkaasta välittäminen ja ylpeys työtämme kohtaan.

We're hiring


Interested working here? Download Sumpli and follow for any suitable job openings for you!


Share to friends

Email Facebook LinkedIn