Milloin minulle maksetaan palkka?

joulukuu 2018

Kun keikkatyön ilmoittajana toimii itse kohdeyritys, he vastaavat palkanmaksusta ja sen ajankohdasta, yleensä joko viikottain tai kerran kuussa. Ongelmatapauksissa ole yhteydessä suoraan työnantajayritykseen.

Kaikki InstaSalary® tunnuksella merkityt keikkatyöt näkyvät Sumpli tililläsi heti kun työ on hyväksytty 🤝 Voit nostaa rahat sovelluksessa ilmoittamallesi pankkitilille. Rahat siirtyvät tilillesi reaaliajassa (Nordea, OP, S-pankki) tai viimeistään 1-2vrk kuluessa (muut pankit). Huom. Jos et nosta tilillesi heti, ne maksetaan kerran kuussa tilillesi automaattisesti. Mahd. ongelmatapauksissa ole aina yhteydessä moc.i1553347150lpmus1553347150@ieh1553347150

 

Paljonko keikkatöistä maksetaan palkkaa?

Lyhyistä keikkatöistä pyrimme tarjoamaan aina vähintään 10% työehtosopimuksen ohjeisarvoista palkkaa enemmän 🎉 Suomen lainsäädäntö on kuitenkin erittäin mutkikas ja minimipalkkaan vaikuttaa yli 400 eri muuttujaa eri työtehtävissä ja työntekijän kokemuksesta lähtien. Lähtökohtaisesti, jos koet että palkka ei vastaa osaamistasoasi, niin sinun ei kannata hakea tähän työhön. Todennäköisesti ilmoittava yritys hakee silloin hieman aloittelevampaa tekijää. Toki saat omasta tahdostasi hakea ja vastaanottaa mitä vain tehtäviä.

Sovellus näyttää vain työnantajan ilmoittaman ja arvioidun minimipalkkasumman. Palkanmaksun yhteydessä palkkasummaan lisätään kaikki ilta-, viikonloppu, pyhäpäivä sekä muut mahdolliset työtehtävään kuuluvat lisät ja lomarahakorvaus.

Sovelluksessa näytettävä bruttopalkka on palkkasumma, josta ei ole vielä vähennetty työntekijän pidätyksiä eli palkastasi maksettavia veroja ja muita lakisääteisiä maksuja. Työtekijän tilille maksettava lopullinen summa, nettopalkka, riippuu myös omasta veroprosentistasi.