Kuinka aloitan työnhaun ja keikkatyöt Sumplissa?

Sumpli on nopein ja ketterin tapa löytää töitä ja ansaita juuri sinulle sopivalla tavalla. Voit löytää sinulle sopivimmat uudet työmahdollisuudet tai hakea yksittäiseen keikkaan ilman erillisiä työhaastatteluja. Profiilisi Sumplissa on yksityinen ja näytetään työnantajille vain kun haet haluamaasi tehtävään.

1. Lataa Sumpli-sovellus.

Lataa sovellus ja aloita. Voit kirjautua sisään joko puhelinnumerolla, sähköpostilla tai Facebook tunnuksilla. Huom. valitse vain yksi kirjautumistapa.

Lataa sovellus

2. Valitse työpreferenssit

Räätälöi työilmoitukset ja omat kiinnostukset klikkaamalla kuvaketta feed näkymän oikeasta yläreunasta. Näin saat tietoa uusista, sinua kiinnostavista mahdollisuuksista.

3. Luo profiili

Lisää työkokemuksesi ja kuvaus itsestäsi. Tietosi ja profiilisi näytetään vain niille yrityksille, jonka työtehtäviin haet.

Olet nyt valmis hakemaan täysiaikaisia töitä.

4. Lisää palkanmaksutiedot

Keikkatöiden (shifts) palkanmaksuun tarvitsemme IBAN-muotoisen pankkitilinumeron, henkilötunnuksen ja verokortin tiedot. Kaikki tietosi pidetään aina salassa. Hae uusi verokortti tästä.

5. Olet nyt valmis ottamaan vuoroja Sumplissa!

Ansaitse lisätöillä ja vuoroilla. Hae haluamaasi keikkaan shifts osiosta.

6. Muista vahvistaa keikkatyövuorot

Kun sinut valitaan keikalle, saat siitä aina tiedon push viestinä jonka lisäksi vahvistamattomat vuorot näkyvät ’omat työt’ osiossa. Vahvistamattomat työvuorot eivät ole sitovia ja aukeavat myös muille hakijoille. Vuoro jaetaan aina ensimmäiselle tekijälle, joka vahvistaa vuoron!

Lataa sovellus ja ruvetaan hommiin!

Rekisteröidy sovelluksessa ja tule mukaan. Löydät lisätiedot sovelluksesta.